Header image

Cratos levert u een ervaren en gemotiveerde studentenchauffeur!!

Cratos levert u een studentchauffeur vanaf € 16,50 per uur.  Reserveer direct via 020-4897272!

Bent u op zoek naar een Studentenchauffeur?
Dan bent U bij Cratos chauffeursdiensten aan het juiste adres.

Waarom een Cratos Studentenchauffeur?
De studentenchauffeurs van Cratos chauffeursdiensten zijn student aan Hogescholen en Universiteiten door heel Nederland. Een Cratos studenten chauffeur is voordat hij aangenomen wordt bij Cratos Mobility aan een aantal strenge testen onderworpen waarbij zijn of haar sociale intelligentie en mondelinge vaardigheden zijn gecontroleerd. Vervolgens is de studentenchauffeur getest op zijn rijvaardigheid doormiddel van rijproeven met een bekwame rijinstructeur. Alle studentenchauffeurs hebben kennis van de Nederlandse wegen en worden door Cratos aangeleerd hoe ze zich als een goed studenten chauffeur dienen te gedragen. Zij zorgen er ook voor dat zij de rit zo goed mogelijk voorbereiden zodat u zo snel en veilig mogelijk op het bestemming aankomt. Onze studentenchauffeurs rijden managers van beursgenoteerde ondernemingen tot medewerkers van overheidsinstellingen en particulieren.

Ook is er de mogelijkheid om een  studentenchauffeur inzetten als BOB-chauffeur na een feest of receptie. U ontloopt hierdoor het risico dat u aangehouden wordt tijdens een alcoholcontrole;  en belangrijker een studenten chauffeur zorgt er dan voor dat u veilig thuiskomt.

Wat zijn de voordeel van een studentenchauffeur?
Indien u zich laat rijden door een studentenchauffeur kunt u zelf ongestoord doorwerken, dit is voor u kosten en tijdbesparend. U heeft geen last van files en andere tijdrekkende omstandigheden, onze studentenchauffeurs kennen de snelste routes, en zo komt u goed voorbereid en op tijd aan op uw bestemming. De studenten chauffeur zorgt er voor dat u voor de deur van afspraak wordt afgezet. Hierdoor verliest ook geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek. De studentenchauffeur haalt u na afloop op afgesproken tijd op en rijdt u naar uw volgende bestemming. Een studentenchauffeur is in het bezit van een Ov-jaarkaart en kan zodoende gratis reizen binnen Nederland. Het enige wat u betaalt is de reistijd van de studenten chauffeur.

Een Studentenchauffeur als helpende hand?
Voor veel van onze klanten zijn onze studentenchauffeurs een helpende hand. Zij zetten de studenten chauffeur tijdens de wachttijd in, om bijvoorbeeld hun auto te laten wassen en zuigen. U kunt de studentenchauffeur ook iets laten ophalen of belangrijke documenten laten bezorgen. Kortom een studentenchauffeur kan alle klussen verrichten waar u zelf even niet aan toekomt.

Kies voor Service & Comfort!

Een Cratos studentenchauffeur is een representatieve persoonlijkheid. U kunt de studentenchauffeur daarom ook inzetten voor het ophalen of wegbrengen van uw (buitenlandse) gasten van of naar luchthavens of overige bestemmingen. Een Cratos studentenchauffeur beschikt over goede beschavingsvormen en heeft een geheimhoudingsplicht. Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos studentenchauffeur kunt u natuurlijk 24 uur per dag bellen om een studentenchauffeur per telefoon te reserveren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.